Stocarea web

Stocarea web este atribuita pe baza site-ului de origine. Aceasta inseamna ca domenii diferite vor fi tratate ca origini diferite, iar chiar sub-domenii diferite, cu acelasi domeniu, vor fi tratate ca origini complet diferite(cu spatiu local separat si spatiu de stocare a sesiunii atribuite acestora).

Totusi, directoare diferite din cadrul aceluiasi domeniu (de ex. www.exemplu.org/a si www.exemplu.org/b) vor fi tratate ca avand aceeasi origine – prin urmare, acele directoare diferite vor trebui sa partajeze acelasi spatiu local si de stocare a sesiunii.

Din acest motiv, nu este o idee buna sa folositi localstorage si sessionstorage pe servicii gratuite de gazduire a domeniilor care ofera spatiu web ca directoare diferite deoarece vor trebui sa partajeze un spatiu limitat, lucru care ar putea provoca probleme.

Spatiu partajat: Directoarele din cadrul unui singur domeniu sunt tratate ca avand aceeasi origine, in timp ce, cu sub-domeniile din cadrul aceluiasi domeniu nu se intampla acest lucru.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>