Standarde deschise – Proiecte noi

La Mozilla, lucram din greu pentru a folosi standarde deschise in cat mai multe situatii de utilizare posibile. Desi puteit crea jocuri, animatii si lucruri uimitoare si atractive din punct de vedere vizual cu ajutorul elementului canvas, exista de de asemenea o serie de proiecte foarte interesante, care forteaza limitele a ceea ce se poate face.

PDF.js este unul dintre acestea, un viewer de PDF-uri implmenetat in Java Script, eliminand astfel nevoia de plug-in-uri pentru a putea citi fisiere PDF direct in browser.

Specificatia PDF are sute de pagini si include multe formate de fonturi, formate de imagini si moduri de amestecare a graficii.

Echipa PDF.js se axeaza pe caracteristicile din specificatie cel mai des utilizate in practica si ofera o suita automata de teste pentru a impiedica regresiile.

Codul pentru PDF.js este disponibil pe GitHub si puteti sa raportati problemele de care va loviti.

Va rugam sa observati de asemenea ca PDF.js este un proiect al comunitatii, asa ca sunteti mai mult decat bine-veniti sa contribuiti cu ce doriti sau doar sa testati cat de bine functioneaza pentru dumneavoastra multitudinea de caracteristici.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>